cupcake banner

Veelgestelde vragen

Zit je met een vraag? Misschien kan ik die hier al voor je beantwoorden! Maar je mag natuurlijk ook altijd contact met me opnemen.

Om jullie perfecte bruidstaart te kunnen maken, wil ik weten wie jullie zijn, waar jullie interesses liggen en wat jullie smaak is. Daarom plan ik eerst een kennismakingsgesprek. Ik kom naar jullie toe en laat jullie een aantal smaken kiezen. We bespreken ook de wensen en mogelijkheden. Vervolgens ga ik experimenteren met jullie smaken en volgt een proeverij bij jullie thuis. Op basis daarvan ga ik dé trouwtaart voor jullie maken en lever ik die op de juiste datum, tijd en locatie af.

Dat hangt af van het aantal lagen dat je kiest. Van een taart met drie lagen kunnen doorgaans 60 gasten eten. Ga je voor een intieme bruiloft? Dan passen we jullie bruidstaart daarop aan. Tijdens onze kennismaking geef ik je advies op maat.

Het trouwseizoen heeft een behoorlijke piek in de zomerperiode. Daarom raad ik je aan om zo’n vijf à zes maanden voorafgaand aan je bruiloft contact op te nemen. Heb je jouw trouwtaart sneller nodig? Dan kun je me altijd een bericht sturen en kijken we samen wat mogelijk is.

Wanneer je een bruidstaart bestelt, is een proeverij inbegrepen. Deze vindt bij jou thuis plaats, je hoeft er de deur dus niet voor uit. Op dat punt hebben we samen al een deel van de reis naar de ideale bruidstaart afgelegd. Besluit je dan om niet door te gaan? Dan breng ik de proeverij wel in rekening om de gemaakte kosten te dekken.

Zeker! De input van jou en je partner is welkom. Wel heb ik vanuit Bordje Lekkers een eigen stijl ontwikkeld. Tijdens onze gesprekken neem ik je mee in hoe dit proces verloopt en wat je kunt verwachten.

Ik wil dat jij, je partner en al je gasten een fantastische dag hebben en kunnen genieten van iets lekkers. Als er allergieën of dieetwensen zijn om rekening mee te houden, hoor ik dat graag van jullie.

Dat kan zeker. Ik werk samen met verschillende leveranciers, maar je mag ook altijd zelf een leverancier aandragen. Tijdens onze kennismaking bespreken we wat jullie wensen zijn.

Iedere trouwtaart is maatwerk. Daarom kan ik je pas vertellen wat een bruidstaart kost wanneer ik kennis heb gemaakt met jou, je partner en jullie wensen.

Daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Ik kom de bruidstaart persoonlijk brengen. Om die reden neem ik alleen bestellingen aan in de regio Oss, Uden, Veghel, Den Bosch, Vught, Sint-Oedenrode, Tiel, Appeltern, Nijmegen en Schaijk. Op sommige buitenlocaties kan het op een hete dag handig zijn om een grote koelkast of koelwagen beschikbaar te hebben. Trouw je in een andere regio? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Klassiek bij bruiloften is aardbeien- of frambozenmousse met champagne, maar alles is mogelijk. Smaak is persoonlijk. Daarom doe ik er alles aan om jullie goed te leren kennen. Ik adviseer ook om voor een smaak te gaan die past bij het seizoen waarin je trouwt.
Absoluut. Sweet tables met kleine zoetigheden zijn erg populair. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor cupcakes, een lettertaart/cijfertaart of een taartenbuffet met verschillende smaken. Wil je geen grote stukken taart voor de feestavond, maar wel iets zoetigs als binnenkomer? Dan zijn mini-sweets op tafel of de bar met mini-bonbons op een stokje, mini- tartelettes of mini-cupcakes ideaal.
Sweet tables zijn tafels gevuld met verschillende soorten zoetigheden, desserts en (bruids)taarten. Denk aan diverse taarten, cupcakes, bonbons op een stokje, cakesicles, geo-hartjes, tartelettes, nogatientjes, brownies en blondies, monchou-gebakjes en natuurlijk een bruidstaart. Niet alleen lekker, het staat ook nog eens mooi!